10. mai lumetorm

Seoses üsna jaheda kevadega, oli vahemikus kell 17-19 üsna suur lumesadu Tartus ja selle lähiümbruses. Viimati sadas maikuus lund aastal 1999 (viidet küll pole, aga jäi mingisugusest ajalehe artikklist meelde). Igatahes, sadu oli üsna võimas ja lumi kadus sama ruttu, kui see maha sadas. Jooksin küll õue lumesadu pildistama, lootes äkki isegi mõne looma kaadrisse püüda. Nägin küll kitsi, kuid ühtegi rahuldavat kaadrit ei saanud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: