Karjamaa liivatormi varjus

Mõned nädalad tagasi hommikul ärgates maja ägises tuule käes, tuba oli külm ning teki alt ei tahtnud välja tulla. Terve päev oli tuul väga vali ning Esperance poole sõites põldudelt kergitas liiva üles ning \”vine\” oli üleval. Farmer, kes on meil naabriks ütles, et pole sellist tuult umbes kuusteist aastat näinud. Ookeani ääres olevad farmide külv läks nagka, kuna liiv kandus põldudele ning tekitas seitsme kuni kümne sentimeetrise kihi, mille alt seeme ei idane. Tuhandeid hektareid uuesti külvamist…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: