Esperance, West beach

Täna viimane päev troopilise tsükloni meelevallas. Töö on juba peatunud ligi nädala, kuna kemikaale ei saa pritsida. Vaja on igat põldu kaks korda pritsida, et ma saaks alustada sügavkobestusega (deep rip) ja Sten saaks alustada külviga. Mul on umbes 120 hektarit jäänud, et saaks vaikselt kodu poole tulema hakata. Olen juba pikemalt vaadanud teiste pilte Eesti kevadest ja tunnen, kuidas ikka üldse ei taha enam siinmail traktoris rohkem aega veeta. Nagu oleks kehaga siin, kuid vaim on kusagil mujal.
Mind ikka veenatakse siin reisima, kuid ma ise ei tunne üldse, et ma tahaks siin ringi sõita. Meelis on ka hetkel juba ühe jalaga lennukil ja varsti juba teise jalaga meite kodumaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: